Training

Ami|GO verzorgt sinds 2007 trainingen in debatteren en vergaderen en mediatraining voor politici en bedrijven.

Bekijk hier ons trainingsaanbod. Neem voor het aanvragen van een offerte, meer informatie of een advies op maat voor een debattraining in uw organisatie contact op.

 

DEBAT TRAINING

Kennismakingstraining debatteren
 1. Twee dagdelen of één dag
 2. Max 12 deelnemers
 3. Interactieve training (30-40% theorie, 60-70% praktijkoefeningen) om kennis te maken met debatteren.
 4. Optie Video verslag na afloop van de training

Basistraining - meest gekozen
 1. Twee dagen
 2. Max 16 deelnemers
 3. Interactieve training (30-40% theorie, 60-70% praktijkoefeningen) om kennis te maken met debatteren en deze kennis uit te diepen en toe te passen.
 4. Optie Video verslag na afloop van de training

Training voor gehele Raad en College
 1. Twee avonden
 2. De gehele Raad en college doet mee
 3. De training vindt plaats in de Raadszaal en lijkt op sommige momenten geen training maar een heel spannend debat. Ami|GO ontwikkelde deze training speciaal voor gemeenteraden die samen met het College de kwaliteit van het debat in hun gemeente willen verbeteren. Spannend, maar leuk!
 4. Videoverslag inbegrepen

Training voor lijsttrekkers
 1. Twee dagdelen of één dag
 2. Maximaal 12 deelnemers
 3. Een debattraining speciaal gericht op verkiezingsdebatten. Hoe ga je om met lastige “ja-nee” vragen? Hoe zorg je ervoor dat je de aandacht krijgt? En: hoe kom je als winnaar van het debat uit de bus?


MEDIA TRAINING

Basistraining
 1. Twee dagen
 2. Max 8 deelnemers
 3. Hoe breng je de boodschap? Wat is framing en hoe zorg je ervoor dat je jouw verhaal in de krant of televisie terugziet zoals je dat zou willen? Deze vragen staan centraal in de basis mediatraining waarin u bevraagd wordt door een lastige journalist, een persconferentie geeft en u geholpen wordt om uw boodschap bondig en helder te brengen.
 4. Optie Video verslag na afloop van de training


VERGADER TRAINING

Training voor voorzitters
 1. Twee dagen
 2. Maximaal 12 deelnemers
 3. Situationeel voorzitten, voorzitten en voorgezeten worden, wanneer kap je iemand af en wanneer niet? Deze vragen staan centraal in de training vergaderen voorzitten voor voorzitters.


PRESENTATIE TRAINING

Training in presenteren
 1. Eén dagdeel
 2. Individueel of met een kleine groep
 3. Binnenkort een belangrijke presentatie en wil je even oefenen? Hoe gebruik je PowerPoint, wat is een goede slide? Hoe structureer ik mijn verhaal en hoe breng ik het over? Voor deze vragen kun je individueel of met een groep collega’s een training volgen. Ami|GO helpt bij het formuleren van de boodschap, de voorbereiding van de presentatie en helpt je om de presentatie te oefenen zodat je op het moment van de waarheid een fantastische presentatie kunt geven.


Contact
training


Aanbeveling ChristenUnie


Bosma


Sijperda