Diensten

Training

Ami|GO verzorgt sinds 2007 trainingen in debatteren, mediatraining, vergaderen en presenteren voor politici en bedrijven.
Ons trainingsaanbod:
Debat Training
Media Training
Vergader Training
Presentatie Training

Voor meer informatie over het trainingsaanbod klikt u op Lees verder. Neem voor het aanvragen van een offerte, meer informatie of een advies op maat voor een debattraining in uw organisatie contact met ons op.

Lees verder

dagvoorzitter

Wanneer u voor uw congres of rondetafel bijeenkomst op zoek bent naar een onafhankelijke dagvoorzitter of gespreksleider dan bent u bij Ami|GO aan het goede adres.
Rogier Havelaar heeft ruime ervaring in het leiden van debatten, discussies en het voorzitten van bijeenkomsten. Hij weet op ontspannen manier het publiek te betrekken, de tijd te bewaken en ervoor te zorgen dat discussies niet verzanden in eindeloze details, maar werkelijk tot de kern komen.

Neemt u voor een offerte of referenties contact op.

Lees verder

Advies en Coaching

U kunt Ami|GO inhuren voor het begeleiden / uitvoeren van evaluatiestudies of voor strategisch (innovatie) advies. Rogier Havelaar heeft een achtergrond in organisatiewetenschappen en filosofie.
Deze kennis combineert hij met diverse onderzoeks- en management principes en kwantitatieve analyse. Door zijn ervaring in zowel het bedrijfsleven als in het openbaar bestuur is Rogier breed inzetbaar als onderzoeker / adviseur.

Voor meer informatie vind u op de Advies en Coaching pagina.

Lees verder