Over Ami|GO

Ooit las ik een spreuk over vriendschap: “je herkent een vriend in het geluk: hij is niet jaloers wanneer jij succes hebt”. Dit citaat legde in 2007 de basis om als zelfstandige aan het werk te gaan. De naam Ami|GO staat voor een aantal waarden.

In de eerste plaats de gezelligheid en veiligheid die vriendschap biedt. Het achterste van je tong laten zien omdat je weet dat je elkaar kunt vertrouwen. Dit vertrouwen is de basis van al mijn werkzaamheden. In een vertrouwde sfeer haal je meer uit een training, kan in een coaching gesprek alles op tafel komen, wordt je congres meer onbevangen en beleef je samen veel plezier.

In de tweede plaats de hoofdletters GO. Niet eindeloos praten of nadenken, maar snel aan de slag. Men leert nu eenmaal meer van doen dan van nadenken. Ondanks een achtergrond in sociologie, filosofie en ervaring in het uitvoeren van soms taaie evaluatie studies is de GO in Ami|GO een competentie geworden waarmee ik toegevoegde waarde lever. Niet alleen omdat doen naast spannend ook heel leuk is, maar vooral omdat dit het meeste rendement geeft van een training of adviestraject.

Tot slot staat Ami|GO voor het onvoorwaardelijke karakter dat vriendschappen hebben. Doorgaan tot het doel echt is bereikt. Door dik en dun langdurige relaties van sparren, meedenken en samen successen vieren aangaan. Professioneel informeel. Niet voor niets zijn de meest succesvolle bedrijven gevormd vanuit vriendschappen.

AmiGO’s worden? Bekijk op deze site de verschillende diensten die ik u kan bieden of neem contact op.

Rogier Havelaar